Over SecretSensation

SecretSensation
is dè 100% gratis ontmoetingsplaats voor een leuke flirt, chat of date. Voor iedereen op zoek naar passie en gezonde spanning in hun dagelijkse leven.

.....een leuke vrijblijvende flirt, een anoniem contact, en misschien meer....?

SecretSensation
is er speciaal voor om anoniem te flirten, maar er kan natuurlijk ook een date gaan volgen op de contacten die je hier opdoet. Zo'n contact kan variëren van een (virtuele) flirt tot een daadwerkelijke ontmoeting of misschien een langdurige vriendschap. Jij bepaalt zelf hoe ver je hier mee wilt gaan.

SecretSensation
is 100% gratis. Dus zonder verborgen kosten.
Je hoeft dus niet te betalen om profielen te kunnen zoeken, te chatten, een privé-bericht te sturen of om een foto te plaatsen.

SecretSensation
heeft 100% echte profielen. Wij zijn vrij van commerciële lokkertjes. Profielen worden gecontroleerd en fakers worden verwijderd van de site.

SecretSensation
is 100% veilig. Al het dataverkeer via jouw browser, mobieltje of app gaat via een versleutelde verbinding met de laatste beveiligingstechnieken.

Alle profielen zijn 100% anoniem, op geen enkele wijze wordt de informatie op SecretSensation hergebruikt of doorgespeeld aan derden.
Je email wordt alleen gebruikt voor interne communicatie en is onzichtbaar voor andere gebruikers.

SecretSensation
is 100% onafhankelijk. Er zit geen commerciële motor achter SecretSensation, maar wel personen die echt begaan zijn met internetdaters.

Heb je nog twijfels om je te registreren kijk dan in de vraag en antwoord sectie.