de enige 100% gratis flirtsite van !

100 nieuwe members sinds 7 dagen
nieuw van de makers van SecretSensation.nl


Recente reviews over SecretSensation

Bron: datingwebsites.nl

Secret Sensation - Juweeltje van een site

Geschreven door: Peter (man)

Review:

Onlangs deze site gevonden toen ik zocht naar gratis flirten. Had er nog nooit van gehoord dus ik kwam er toevallig op. Deze site is absoluut een aanrader. Een gratis site met alles d'r op en d'r aan. Chatten, mailen, foto's uitwisselen. Er zitten leuke vrouwen op die in zijn voor een chat, je moet wel je best doen om eerste contact te krijgen, maar dat is altijd zo is mijn ervaring. Inmiddels chat ik met één a twee dames per dag. Nog geen date helaas maar ik zit er nog niet zo heel lang op, in zoiets moet je investeren. De dames die ik hier heb gesproken waren zeker echte profielen, wat wil je ook, op een gratis site, die hoeven geen nepperds te maken om betalende sukkels binnen te harken :-) Bovendien een vriendelijke admin die me hielp met een probleem, wat later een bugje bleek te zijn. Werd snel verholpen. Ik raad deze site ABSOLUUT aan !

Sterke punten:

Gratis ! Leuke dames en echte profielen, geen fakers. Chat en mail, met foto's sturen

Zwakke punten:

Soms een klein bugje, maar dat wordt dan in overleg snel verholpen.

Secret Sensation - Vermaak me uitstekend

Geschreven door: Pollie (vrouw)

Review:

Na het lezen van de reviews hier een kijkje gaan nemen op secret sensation. Zoals ik al hoopte werd ik overladen met berichtjes. Sommige erg to-the-point maar dat kan ik wel waarderen. Je kunt snel leden blokkeren die je niet aanstaan En dus verder gaan met de mannen die wel de moeite waard zijn. Ik kom regelmatig op flirtsites, maar deze heeft mijn hart gestolen. Vooral de chat is leuk. Ik kan uren lang chatten met wie ik wil. Zonder gedoe. De site werkt gemakkelijk als je eenmaal weet waar alles zit. Misschien wat meer hulptekst toevoegen ? Van een gratis site zou je meestal niet veel hoeven verwachten. Maar deze site maakt alles waar wat ze zeggen. Jammer dat je niet op een feestje kunt zeggen dat je lid bent, omdat het toch een beetje anoniem is. Maar anders zou ik deze site openlijk aan iedereen aanraden.

Sterke punten:

leuke site met chat. spannend en anoniem. gratis

Zwakke punten:

misschien wat meer helptekst ?

Secret Sensation is voor mij top

Geschreven door: Kees Snel (man)

Review:

Ik zit nu 9 maanden op SS en heb enorm veel plezier van deze datingsite. Alle profielen zijn echt 100%. Er komen steeds meer vrouwen, ik heb er al een aantal ontmoet. En ja er zitten vrouwen tussen die op zoek zijn naar sex, maar heren leer nu eens af om daar zelf over te beginnen. Als vrouwen je leuk vinden en sex met je willen dan geven ze dat zelf aan. Tot nu toe alleen maar leuke vroiwen hier ontmoet. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en het is gratis, geen verborgen kosten.

Sterke punten:

Gratis, echte profielen, leuke vrouwen

Zwakke punten:

Geen

Secret Sensation - Correcte site

Geschreven door: Andre (man)

Review:

Hier kun je vrienden maken, daten, en ook een spannend contact vinden. Alles is goed overzichtelijk en goed verzorgd. Wil je alleen chatten dan kan dat ook. Helaas is de verhouding man-vrouw niet in balans maar waar vind je dat wel? En dat allemaal gratis, super goede site dus.

Sterke punten:

Goed verzorgd en goede controle. Veel aanbod voor de vrouwen. Gratis en geen betaalde diensten voor specifieke zaken. h3>Zwakke punten: Beetje te weinig vrouwen ten opzichte van alle mannelijke profielen.